2017 Székesfehérvár találkozó - szakmai előadásainak kivonata

A konferencia elnöksége:

 

  • Östör Annamária tanácsnok - Székesfehérvári önkormányzat
  • Merkely Béla professzor - Városmajor
  • Szabolcs Zoltán professzor - Városmajor
  • Bodor Elek professzor - Városmajor
  • Dr Csikós Csaba főorvos – Székesfehérvár, Szent György Kórház
  • Balogh Orsolya főorvos – GOKI

Bővebben: 2017 Székesfehérvár találkozó - szakmai előadásainak kivonata

2017 Székesfehérvár-Agárd orvos-beteg találkozó

A Szív a Szívért Alapítvány június 9-12. között Székesfehérvár- Agárdon rendezte meg a szívtranszplantáltak 2017. évi találkozóját. A részvétel rekord létszámú volt, minden hasonló, korábbi rendezvénynél többen vettek részt.

A találkozó programjain belül kiemelt helyen szerepelt az„Orvos-Beteg” konferencia, mely a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata dísztermében került megrendezésre. Az önkormányzat nagyszerű házigazdaként és támogatóként segítette a jubileumi értekezlet sikerét, amelyet természetesen az előadók prezentációi, hozzászólásai tettek impozánsan színvonalassá és hasznossá. Az előadók, vendégek: Östör Annamária az önkormányzat tanácsnok asszonya, aki házigazdaként köszöntötte a konferencia résztvevői, majd Díszoklevelet adott át Koncz Antalnak, Prof. Dr. Merkely Béla, Prof. Dr. Szabolcs Zoltán, Prof. Dr. Bodor Elek, Dr. Csikós Csaba (Szf.), Dr. Hartyánszky István, Dr. Balogh Orsolya, Dr. Sax Balázs, Dr. Sziliczei Erzsébet (Szf.), Dr. Habon Tamás (Pécs), Berente Judit (MSZSZ) Kreisz Andrea dietetológus. A konferencia meghívott vendégei voltak természetesen az alapítók, a szívtranszplantációs koordinátorok, valamint az utógondozásban részt vevő asszisztensek és a szociális munkatárs.

Bővebben: 2017 Székesfehérvár-Agárd orvos-beteg találkozó

2016 Debrecen orvos-beteg találkozó

2016  július 8-11  között rendezte meg Debrecenben a Szív a Szívért Alapítvány éves orvos-beteg találkozót a szívtranszplantáltak részére.

A programot  Pamperné Katona Irén, Sipos Gábor, Gyöngyösi Attila (szívtranszplantáltak ) és  Matuszka Lászlóné (Melinda)  kuratóriumi titkár szervezte. A szálláson – Kossuth Lajos  Kollégium – az elhelyezkedés után a szívtranszplantáltak és hozzátartozóik köszöntötték egymást.  Folyamatosan ismerkedtünk egymással mivel örömmel láttuk, hogy sok új szívtranszplantált jelentkezett, Hozzátartozókkal együtt nyolcvannégyen voltunk.

Pénteken estére ismerkedési beszélgetést szerveztünk. Ekkorra Erdõs László kvíz játékkal készült.

Bővebben: 2016 Debrecen orvos-beteg találkozó

2015 Kecskemét-Fülöpszállás orvos-beteg találkozó

2015. július 3-6 között rendezte meg Kecskeméten a Szív a Szívért Alapítvány éves orvos-beteg találkozót a szívtranszplantáltak részére.  A programot  Rozsinszki Réka (transzplantált) és  Matuszka Lászlóné (Melinda)  - kuratóriumi titkár szervezte.                                                                                                                                     A szálláson – Református Gimnázium kollégium  – az elhelyezkedés után a szívtranszplantáltak és hozzátartozóik köszöntötték egymást.  Folyamatosan ismerkedtünk egymással mivel örömmel láttuk, hogy sok új szívtranszplantált jelentkezett, Hozzátartozókkal együtt hetvenen voltunk.

Bővebben: 2015 Kecskemét-Fülöpszállás orvos-beteg találkozó